upgrade your browser or activate Google Chrome Frame to improve your experience.

Vestuvių fotografo įranga

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Darbo fotoaparatūra

Kuprinė   Vienas iš dažnai klientų užduodamu klausimu, o kas randasi fotografo fotokrepšyje? Fotografams yra proga pasigirti turima fotoaparatūra, kartu ir nuraminti klientą, kad jo turima technika yra reikiamo lygio ir nepaves fotografuojant atsakingais momentais. Klientas supranta ekonomikos dėsnius taip - nefotografuoji, negali nusipirkti brangesnės patikimos fotoaparatūros. Fotografuoji, brangini savo darbą ir reputaciją, todėl nebijai parodyti su kokia aparatūra dirbi. Per daugelį fotografavimo metų yra nusistovėjęs fotoįrangos mano darbinis komplektas, kuris laikas, nuo laiko yra tik gerinamas. Tai pažiūrėkime su kokia fotoaparatūra aš dirbu.

Fotoaparatai

 

Fotoaparatas     EOS 5d yra viena iš sėkmingiausių ir ilgiausiai gaminamų profesionalių Canon bendrovės produktų. Tai aukščiausios klasės pilno kadro galingi ir patikimi fotoaparatai. Vestuvinių fotografų darbiniai arkliukai, dirbantys bet kokiomis oro sąlygomis, turintys didelį darbinį resursą. Šiais aparatais galima padaryti ne tik kokybiškas didelės raiškos nuotraukas, bet ir filmuoti. Kai pasirenkamas fotoapatatas skaitykite čia.

Objektyvai

 

Objekyvas     Pačią geriausią fotokamerą galima „sugadinti“ prastu objektyvu, todėl naudoju tik aukščiausios klasės profesionalius Canon EF L klasės objektyvus. Vienas iš dažniausiai naudojamu yra šviesus kintamo židinio Canon  EF 24-70/2,8 II L objektyvas, tinkantis beveik visiems gyvenimo atvejams. Juo galima fotografuoti lauke bendras scenas ir veiksmą, vykstantį nedidelėse patalpose. Objektyvas  Canon EF 70 – 200/2,8 L II IS USM profesionalių fotografų yra pripažintas kaip geriausias šios klasės reportažinis ojektyvas.  Šio objektyvo greitas kibus autofokusas leidžia gerai jaustis fotografuojant šventes reportažiniu stiliumi, bei darant  portretines nuotraukas. Plačiakampis Canon EF 35/2 is yra vienas mėgstamaiusiu mano  objektyvų. Jeigu yra galimybė laisvai judėti tai šiuo objektyvu yra fotografuojama beveik viskas. Kaip jis atsirado mano pas mane skaitykite čia. Objektyvas Canon EF 85/1,4 yra skirtas portretų fotografavimui. Galimybė šiuo objektyvu išgauti labai mažą ryškumo zoną, atskiriant fotografuojamą objektą nuo fono, portretines nuotraukas daro nepakartojamas. Ši unikali objektyvo savybė yra panaudojama ir kitiems darbams.

Apšvietimo rinkinys

 

blykste   Seniai naudoju išorines Metz blykstes. Užrašas „Made in Germany“ daug ką pasako apie gaminio kokybę. Jos yra lengvos ir patikimos. Dera su mano turimais Canon fotoaparatais. Galimybė blykstėm „susikalbėti“ su fotoaparatais ir tarpusavyje leidžia jas statyti ant stovų ir padaryti iš jų  kompaktinę  mini studiją.

 

Kompiuteris, programinė įranga

 

Fotografo kompiuteris     Kompiuteris ir programinė įranga yra visada atnaujinama iki tokio lygio, kad „geležis“ nestabdytų atliekamų darbų, o programinė įranga visada leistų išlikti konkurencingam. Didžiausias dėmesys yra skiriamas monitoriui. Monitorius DELL U2715H, kalibruotas programine įranga Lacie Blu eye Pro, vaizduoja tikras sRGB spalvas, todėl nekyla jokių problemų darantis nuotraukas, ar maketuojant fotoknygą. Planšetė Wacom Intuos Pro palengviną ir pagreitiną retušavimo darbus. Šios planšetės dėka užsakymai yra atliekami ir greičiau, ir kokybiškiau. Kliento nuotraukos yra saugomos atskirose laikmenose tris kartus ilgiau nei pas konkurentus. Praradus nuotraukas jos yra atkuriamos nemokamai.

Vestuvių fotografavimas  Krikštynų fotografavimas

 

Add comment


Security code
Refresh